Bent u werkgever in de metaalindustrie of in de technische branche? Dan kunt u vergoeding krijgen voor het opleiden van uw medewerkers, want het opleiden van nieuwe vakmensen is van groot belang voor onze industrie. Een vergoeding kunt u aanvragen bij diverse instanties. We zetten ze voor u op een rij.

OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking)

OOM is het opleidingsfonds voor en van bedrijven en werknemers in de metaalbewerking. Het fonds verstrekt de Persoonlijke Trainingstoelage (PTT), waar u als werkgever in de metaalindustrie voor in aanmerking kunt komen. De PTT is een bijdrage in de scholingskosten van uw medewerkers. U kunt per medewerker 50% van de scholingskosten ontvangen, tot maximaal € 800,- per jaar.

Meer informatie vindt u op de website van OOM (persoonlijke trainingstoelage).

Voor werknemers die zijn ontslagen of waarvan het contract niet wordt verlengd is de doorstartregeling interessant, meer informatie vind u op de website van het OOM (doorstartregeling)

Wij Techniek

Wij Techniek voorheen OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch Installatiebedrijf. U kunt als werkgever een financiële tegemoetkoming ontvangen van Wij Techniek voor scholing van uw medewerkers. Wij Techniek heeft verschillende subsidiemogelijkheden. Een subsidie aanvragen kan via de website van Wij Techniek.

 

 

Actueel

In Nieuws
Gepubliceerd

OPEN AVOND

Open avond 28 augustus 2023 U bent maandagavond 28 augustus van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens onze open avond. Onder het genot van een kopje koffie kunt u rondkijken en onze [...]

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten>20 jaar ervaring
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 30 professionele opleidingen
  • Erkende certificering
  •  
Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search