open avond lassen

Doel van de cursus:

U heeft een medewerker die in aanmerking komt voor een lascursus. Maar met welke techniek en op welk niveau moet uw medewerker beginnen? Of u heeft een medewerker die wel laservaring heeft, maar die het vak al enige tijd niet meer heeft uitgeoefend. Waar staat deze medewerker wat betreft kennis en ervaring?

Bestemd voor:

De testsessie is bestemd voor medewerkers die een lascursus willen gaan volgen, maar eerst willen weten waar ze staan wat betreft kennis en ervaring. De sessie is ook uitermate geschikt voor medewerkers die al enige tijd geen laswerkzaamheden meer hebben uitgevoerd en die nu weer actief willen gaan lassen.

Cursusomschrijving:

De testsessie begint met een kort intake gesprek, waarna uw medewerker een aantal lastesten zal ondergaan. Hierbij komen verschillende niveaus en/of methodieken en handelingen aan bod.

Vooropleiding

Vooropleiding is niet van toepassing.

Duur en groepsgrootte

De testsessie duurt één dagdeel. De cursus wordt meestal in groepsverband gegeven, zodat u meerdere kandidaten uit uw organisatie kunt aanmelden. Natuurlijk is het ook mogelijk om individuele kandidaat op te geven, neem hiervoor contact met ons op.

Cursuskosten

De kosten per testsessie bedragen € 125,00 inclusief materiaalgebruik (incl. btw)

Afsluiting

Na het einde van de testsessie zal de lasmeester contact met u opnemen om de bevindingen te bespreken.

 

Actueel

In Nieuws
Gepubliceerd

Corona update

Lasopleiding Gouda heeft i.v.m. het corona risico alle lessen met ingang van 16 maart jl. geannuleerd, tot nader order.  Wij hopen onze lessen zo snel mogelijk weer te kunnen opstarten. Zodra wij [...]

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten>20 jaar ervaring 
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 30 professionele opleidingen
  • Erkende certificering
  •  

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search