migmag toorts
MIG-/MAG-lassen
TIG toorts
TIG-lassen
booglassen toorts
Booglassen
autogeen toorts
Autogeenlassen

De nieuwe lasopleidingen starten maandag 17 september 2018 / dinsdag 18 september 2018. U kunt zich vanaf 17 mei 2018 hiervoor inschrijven. Volgt u liever een korte lascursus? Bekijk ons actuele cursusaanbod!

Al onze lasopleidingen worden verzorgd onder toezicht van het Nederlands Instituut voor Lastechniek (NIL). Dit instituut houdt ook toezicht bij de examinering. Het NIL verstrekt, bij een goed verloop, na afloop een ( Europees erkend) diploma.

Lasopleiding Gouda kent een zeer hoog slagingspercentage bij de examens.

Scholingsaftrek inkomstenbelasting

voor wie? particulieren. Volgde u een opleiding of een studie voor uw (toekomstige beroep). Of hebt u kosten voor een EVC-procedure? Dan mag u hiervoor de kosten zoals lesgeld en kosten van studieboeken onder bepaalde voorwaarden aftrekken. Voor meer informatie www.belastingdienst.nl

Korting op uw opleiding, cursus of training

Via de stichting Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking (OOM) kunnen bedrijven en werknemers in de metaalbewerking subsidies en financiële bijdragen ontvangen voor scholing en ontwikkeling. Een overzicht van de regelingen vind u op www.oom.nl

Unieke mogelijkheid: doe twee lasopleidingen in één jaar

We bieden de mogelijkheid om twee lasopleidingen op niveau 1 en 2 in één cursusjaar af te ronden. Daarin zijn we uniek. U kunt bij Lasopleiding Gouda professionele opleidingen volgen in vier las­technieken. De opleidingen zijn samengesteld volgens de NIL-niveaus 1 tot en met 4:

  • MIG-lassen en MAG-lassen
  • TIG-lassen
  • Booglassen met beklede elektrode
  • Autogeen lassen (niveau 1 en 2)
Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search