bijscholing lassen

Tijdens de bijscholingscursus lastechnieken leert u alles over de actuele metaalverwerkende sector. Het doel van deze cursus is om in 8 weken uw oorspronkelijke kennis- en vaardighedenniveau terug te halen. Ook als u een lange tijd niet gelast hebt.

Wilt u geen complete lasopleiding volgen, maar toch uw kennis en vaardigheden uitbreiden of ophalen? Ook dan is deze cursus voor u. Zelfs voor de werknemer uit een metaalverwerkend bedrijf, die af en toe moet gaan lassen, biedt deze cursus voordelen.

Cursusinformatie

Duur: 8 weken
Tijdstip: dinsdag– of donderdagavond van 18:00 uur tot 21:15 uur of bij voldoende belangstelling op zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:15 uur.
Bij de korte cursussen kan, in overleg met de groep, een theorieles ingebouwd worden. Iedere cursist ontvangt een cursusboek over het door hem gekozen lasproces. U kunt ook cursusboeken over andere lasprocessen aanschaffen.

Kosten

De kosten van zo’n bijscholingscursus op maat zijn afhankelijk van de specifieke wensen en materialen. Op verzoek doen wij u graag een vrijblijvende prijsopgave.

Data

Deze cursus start op 4 oktober 2018 en op aanvraag.

Instroming in overleg is mogelijk.

Actueel

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 20 professionele opleidingen
  • Erkende certificering

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search