Lasinstructeur (avond / dag)

Voor het nieuwe cursusjaar (start sept 2015) zijn wij wegens uitbreiding op zoek naar enkele vakbekwame lasinstructeurs. Wij zoeken enthousiaste en ervaren lasinstructeurs. Een zeer ervaren lasser die in staat is zich binnen afzienbare termijn te ontwikkelen tot een uitstekende lasdocent/lasinstructeur is ook welkom om te reageren. Eerst draai je enige tijd mee met een ervaren collega en je krijgt zo nodig een degelijke en gerichte training. Als lasinstructeur verzorg je samen met de collega lasinstructeurs onze lasopleidingen. Deze opleidingen zijn ’s avonds en overdag.

Je werkzaamheden bestaan uit het opleiden en begeleiden van cursisten, zowel voor het praktische- als theoretisch gedeelte. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de kwalificaties, geeft instructie en begeleidt de lassers in opleiding.
Je zorgt ervoor dat alle apparatuur, materialen en gereedschappen beschikbaar zijn en dat het laspracticum op orde is. Het is een parttime functie voor 3 à 6 uur per week. De lessen worden voornamelijk in de avonduren tussen 18:00 uur en 21:15 uur verzorgd. Daarnaast zijn er laslessen overdag. De lasopleidingen starten in september en februari. Een cursus duurt gemiddeld 18 avonden.

Je hebt een MBO werk- en denkniveau en minimaal twee (NIL) MIG/MAG, TIG of BMBE lasdiploma op niveau 3. Een diploma meesterlassen ( IWP) en of lasspecialist ( IWS) is een pré. Je beschikt over de capaciteiten om theorie lessen te verzorgen en je hebt ruime praktische ervaring in tenminste twee lasprocessen TIG, BMBE en/of MIG/MAG. Je kunt duidelijk en zo nodig met geduld instructie geven. Je weet cursisten te inspireren en uit te dagen het beste er uit te halen en goed werk af te leveren. Je kunt goed samenwerken met collega’s en bent bereid samen met het team van lasinstructeurs verantwoordelijkheid te nemen voor een goed verloop en de kwaliteit van de lasopleidingen.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een kleine informele organisatie. SBB Gouda is een gerenommeerd opleidingsinstituut met jarenlange ervaring in de lastechniek dat beschikt over een uitstekend geoutilleerd laspracticum en theorie lokaal. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot volwaardig lasdocent. Ook is het bij gebleken geschiktheid mogelijk zelf nieuwe lascertificaten te behalen. Wij bieden een marktconform salaris.

SBB Gouda is een kleinschalige en informele organisatie waar de passie voor het vak en het leren er van centraal staan. Wij werken met een klein hecht team. Wij waarderen verantwoordelijkheid, eigen initiatief en ondernemerszin, waarbij altijd onze klanten centraal staan.

Voor meer informatie kunt u terecht bij: www.www.lasschoolsbbgouda.nl

Telefonische inlichtingen kunt u verkrijgen bij Wijnand Scholtens, directeur SBB Gouda, tel.: 0182 515274 en 06 4765 7973 en bij Ron Lodders, coördinator van de lasopleidingen 06 2901 1095

Sollicitaties kunt u sturen naar: email: wijnand.scholtens@sbbgouda.nl

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search