Bent u in het bezit van een oldtimer? Dan herkent u vast de volgende problemen. De bezitters van klassiekers zitten nogal eens met carrosserie, oftewel plaatwerkproblemen. Roestgaten, doorgeroeste dorpels, beschadigde bodems of doorgeroeste stijlen van ramen en deuren.

Iedere oldtimerbezitter wil deze problemen voorkomen. Het zou geweldig (voordelig!) zijn als u dit zelf kunt opknappen. Dat leert u tijdens onze lascursus van 8 weken.

Tijdens de cursus oefent u intensief om het lassen goed onder de knie te krijgen. Natuurlijk gaat u ook aan de slag met het lassen van de autocarrosserie.

De meest toegepaste processen zijn MAG-lassen en Booglassen met beklede elektrode. We oefenen veel met dunne plaat, waardoor we ook de nodige aandacht schenken aan materiaalgedrag. Om ons motto, goed gereedschap is het halve werk, tot uiting te brengen, willen wij ook aandacht schenken aan de kwaliteit en toepasbaarheid van lasmachines. Helaas is er in ons laspracticum geen ruimte om de klassiekers in te rijden. Maar u kunt uiteraard carrosseriedelen meebrengen om eraan te werken.

Cursusinformatie

Duur: 8 weken
Data
: start op donderdag 6 februari 2020 en op aanvraag
Instromen: tussentijds instromen is mogelijk in overleg
Tijdstip: donderdag van 18:00 tot 21:15 uur of bij voldoende belangstelling op zaterdag van 09:00 tot 12:15 uur

Kosten

De kosten van de oldtimer cursus bedragen € 765,- incl. btw en inclusief één cursusboek over het door u gekozen lasproces. Cursusboeken over andere lasprocessen kunt u uiteraard ook apart aanschaffen.

Deze cursusprijs is gebaseerd op het lassen van staal. Wilt u met RVS of Aluminium lassen dan komt hier een materiaal toeslag bij.

10% korting op uw tweede korte cursus

Schrijft u zich binnen hetzelfde cursusjaar in voor een tweede korte lascursus? Dan ontvangt u op deze cursus 10% korting!

Actueel

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 20 professionele opleidingen
  • Erkende certificering

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search