Altijd al eens met staal of RVS willen werken? Wilt u zelf een voet of standaard maken om uw werk op te laten zien? Of beheerst u simpelweg de techniek van het lassen niet of nog onvoldoende?

Deze lascursus voor kunstenaars en keramisten is gebaseerd op maatwerk. Afhankelijk van uw wensen bepalen we met welke lastechniek u het beste aan de slag kan gaan. Daarnaast werken we in kleine groepen. Hierdoor bent u verzekerd van persoonlijke aandacht van de docent.

Beheerst u de techniek van het lassen niet of nog onvoldoende? Dan bent u juist van harte welkom. Voorkennis en ervaring met staalbewerking is handig, maar beslist geen vereiste.

Cursusinformatie

Duur: 8 weken
Tijdstip: dinsdag– of donderdagavond van 18:15 uur tot 21:15 uur of bij voldoende belangstelling op zaterdagochtend van 09:15 uur tot 12:15 uur.

Bij de korte cursussen kan, in overleg met de groep, een theorieles ingebouwd worden. Iedere cursist ontvangt een cursusboek over het door hem gekozen lasproces. U kunt ook cursusboeken over andere lasprocessen aanschaffen.

Kosten

De kosten van de orientatiecursus bedragen € 690,- incl. btw en inclusief één cursusboek.

Wanneer in hetzelfde cursusjaar een tweede korte lascursus wordt gevolgd, geldt voor de tweede cursus een korting van 10%.

Data

Deze cursus start op 5 oktober 2017 en op aanvraag.

Instroming in overleg is mogelijk.

Actueel

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 20 professionele opleidingen
  • Erkende certificering

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search