Altijd al eens met staal of RVS willen werken? Wilt u zelf een voet of standaard maken om uw werk op te laten zien? Of beheerst u simpelweg de techniek van het lassen niet of nog onvoldoende?

Deze lascursus voor kunstenaars en keramisten is gebaseerd op maatwerk. Afhankelijk van uw wensen bepalen we met welke lastechniek u het beste aan de slag kan gaan. Daarnaast werken we in kleine groepen. Hierdoor bent u verzekerd van persoonlijke aandacht van de docent.

Beheerst u de techniek van het lassen niet of nog onvoldoende? Dan bent u juist van harte welkom. Voorkennis en ervaring met staalbewerking is handig, maar beslist geen vereiste.

Cursusinformatie

Duur: 8 weken
Tijdstip: dinsdag– of donderdagavond van 18:00 uur tot 21:15 uur of bij voldoende belangstelling op zaterdagochtend van 09:00 uur tot 12:15 uur.

Bij de korte cursussen kan, in overleg met de groep, een theorieles ingebouwd worden. Iedere cursist ontvangt een cursusboek over het door hem gekozen lasproces. U kunt ook cursusboeken over andere lasprocessen aanschaffen.

Kosten

De kosten van de orientatiecursus bedragen € 690,- incl. btw en inclusief één cursusboek. Deze cursusprijs is gebaseerd op het lassen van staal. Wilt u met RVS of Aluminium lassen dan komt hier een materiaal toeslag bij.

Wanneer in hetzelfde cursusjaar een tweede korte lascursus wordt gevolgd, geldt voor de tweede cursus een korting van 10%.

Data

Deze cursus start op 4 oktober 2018 en op aanvraag.

Instroming in overleg is mogelijk.

Actueel

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 20 professionele opleidingen
  • Erkende certificering

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search