bijscholing lassen

Veel hobbyisten hebben deze cursus al gevolgd: restaurateurs van klassiekers (auto’s, brommers en scooters), botenbouwers, plezierjachtbezitters, amateur-smeden of gewoon liefhebbers van techniek. Samen met u bepalen we welk lasproces of processen het meest geschikt zijn voor uw betreffende hobby.

Cursusinformatie

Duur: 8 weken
Tijdstip: dinsdag– of donderdagavond van 18:00 uur tot 21:15 uur of bij voldoende belangstelling op zaterdagochtend van 09:00uur tot 12:15 uur.

Bij de korte cursussen kan, in overleg met de groep, een theorieles ingebouwd worden. Iedere cursist ontvangt een cursusboek over het door hem gekozen lasproces. U kunt ook cursusboeken over andere lasprocessen aanschaffen.

Kosten

De kosten van de hobby cursus bedragen € 690,- incl. btw en inclusief één cursusboek. Deze cursusprijs is gebaseerd op het lassen van staal. Wilt u met RVS of Aluminium lassen dan komt hier een materiaal toeslag bij.

Wanneer in hetzelfde cursusjaar een tweede korte lascursus wordt gevolgd, geldt voor de tweede cursus een korting van 10%.

Gratis proefles donderdag 6 september

Serieuze belangstellenden die willen kennis maken met ons aanbod bieden wij een gratis groefles lassen op donderdag 6 september. Tevoren inschrijven is noodzakelijk, dan kunnen wij u een plaats garanderen. Deze lesavond is van 18.00 tot 21.15 uur. Inschrijven kan via onze website: https://lasopleidinggouda.nl/inschrijven/

NB Deze gratis proefles aanbod geldt natuurlijk niet voor oud-cursisten

Data

Deze cursus start op 4 oktober 2018 en op aanvraag.

Instroming in overleg is mogelijk.

Actueel

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 20 professionele opleidingen
  • Erkende certificering

Uw keuze kunnen maken? 

Wilt u meer informatie?

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search