Ik ben Marcel Touw en ben al mijn hele werkzame leven actief in en voor het onderwijs. Eerst als adviseur bij verschillende adviesbureaus die werkzaam waren voor onder andere het ministerie van Onderwijs. Later ben ik gaan werken bij verschillende organisaties, die waren opgezet voor het primair, het voortgezet en het middelbaar beroepsonderwijs.

Nu krijg ik de gelegenheid om bij de Lasopleiding Gouda mijn opgedane kennis en ervaringen in te zetten. Wijnand laat een gezonde organisatie achter met een groep enthousiaste en betrokken docenten en medewerkers. Dat maakt het voor mij makkelijk. Maar elke organisatie moet continu nadenken welke wensen er leven bij de cursisten, welke nieuwe kansen er zijn en bekijken of het opleiding- en cursusaanbod daar nog op aan sluit. Ik ga daar de aankomende periode met alle medewerkers aan werken, waarbij de kenmerkende kwaliteit en flexibiliteit behouden blijft. Daarnaast hoop ik u snel een keer tegen te komen, hier op de Winterdijk in Gouda, hopelijk zonder alle COVID-beperkingen.

Mocht u mij willen spreken, dan kunt u altijd contact met mij opnemen. Mijn gegevens zijn:
marceltouw@sbbgouda.nl

Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search