Bent u werkgever in de metaalindustrie of in de technische branche? Dan kunt u subsidie krijgen voor het opleiden van uw medewerkers, want het opleiden van nieuwe vakmensen is van groot belang voor onze industrie. Een subsidie kunt u aanvragen bij diverse instanties. We zetten ze voor u op een rij.

OOM (Opleiding Ontwikkeling Metaalbewerking)

OOM is het opleidingsfonds voor en van bedrijven en werknemers in de metaalbewerking. Het fonds verstrekt de Persoonlijke Trainingstoelage (PTT), waar u als werkgever in de metaalindustrie voor in aanmerking kunt komen. De PTT is een bijdrage in de scholingskosten van uw medewerkers. U kunt per medewerker 50% van de scholingskosten ontvangen, tot maximaal € 750,- per jaar.

Meer informatie vindt u op de website van OOM (www.oom.nl).

OTIB

OTIB is het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. U kunt als werkgever een financiële tegemoetkoming ontvangen van OTIB voor scholing van uw medewerkers. OTIB heeft verschillende subsidiemogelijkheden. Een subsidie aanvragen kan via OTIB-online.

Meer informatie vindt u op de website van OTIB (www.otib.nl).

Opleidingsfonds A+O Metalektro

Is uw bedrijf is aangesloten bij dit opleidingsfonds? Dan kunt u in aanmerking komen voor een scholingsbijdrage voor uw medewerkers. De bijdrage is een vast bedrag per werknemer per cursus. De maximale bijdrage is afhankelijk van de grootte van uw bedrijf.

Meer informatie vindt u op de website van Stichting A+O (www.caometalektro.nl).

 

Actueel

In Nieuws
Gepubliceerd

Corona update

Lasopleiding Gouda gaan alle laslessen, bijscholingen en cursussen weer gewoon door. Wij hebben speciale hygiene maatregelen genomen, overeenkomstig de richtlijnen van het RIVM. Wij zien er op [...]

  • Hoog slagingspercentage
  • Vakbekwame docenten>20 jaar ervaring 
  • Toezicht van NIL
  • Kleine lesgroepen
  • 30 professionele opleidingen
  • Erkende certificering
  •  
Contact

Zend ons een email, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Start typing and press Enter to search